Hírek, cikkek

casanetwork blog
Lido Ház - Interjú Eger Gabriellával

Lido Ház - Interjú Eger Gabriellával

Mai cikkünkben Siófok egyik nívós újépítésű projektjét mutatjuk be, Eger Gabriella Projekt Referens kolléganő segítségével. Ismerjük meg a Lido Házat együtt!


44 tulajdonosú ingatlan!? Megoldjuk!

44 tulajdonosú ingatlan!? Megoldjuk!

Lehet, hogy világrekord született? 

Negyvennégy tulajdonos balatonföldvári kis nyaralóját sikerült nemrégiben eladni a LIDO HOME ingatlan irodának!

Készítsd fel nyaralód a nyári szezonra!

Készítsd fel nyaralód a nyári szezonra!

A téli időszakban, megcsappannak a ház körüli, kerti munkák. Bár a kerti munkáknak még nincs itt az ideje, de így a tavasz közeledtével a felszabadult időnket befektethetjük nyaralónk új színbe emelésébe.

Nézzük meg pár lépésbe mivel is tudod kicsit feldobni és a nyári időszakra felkészültté tenni ingatlanod.

Nyaraltass velünk!

Nyaraltass velünk!

Ha új év, akkor új üzletágak…!Akár ez is lehetne a 10 éves Lido Home zászlójára írva 2021-ben. Mai cikkünkben Pintérné Németh Krisztinát kérdeztük a Lido Home & Resorts üzletágról.

Új év,új üzletág a Lido Home-nál!

Új év,új üzletág a Lido Home-nál!

A Covid -19 miatt nehéz időszakot élnek a vállalkozások.  Ugyanakkor- a különböző elemző cégek megfigyelései szerint-, az ingatlanszektor, ezen belül is az ingatlanforgalmazás az egyik (a pandémia okozta visszaesés által) legkevésbé érintett szelete a gazdaságnak.  

Nem csoda hát, ha sokan keresik a befektetési lehetőséget az ingatlan kereskedelemben, sokan kezdenek ilyen vállalkozásba, nyitnak ingatlan irodát. Persze a kezdés itt sem egyszerű, hiszen meg kell tanulni a szakmát, meg kell teremteni a kezdő ingatlan portfóliót, weboldalt és ügyviteli rendszert fejleszteni, megteremteni a jogi hátteret, munkatársi csapatot toborozni stb.

A Lido Home ingatlan, amely jelenleg 9 saját tulajdonú irodát működtet a Dunántúlon, elindítja Lido Home Partner programját. Erről kérdeztük Szegedy Péter szakmai igazgatót.


Balatoni ingatlanpiac 2020 ősz

Balatoni ingatlanpiac 2020 ősz

Látva az elmúlt hetek „pandémiás történéseit” sokakban felmerül a kérdés, hogyan alakul a balatoni ingatlanpiac, milyen eladási trendek tapasztalhatóak napjainkban, és várhatóak a következő hónapokban.

Erről kérdeztük Harmat Zsuzsát, a Lido Home Ingatlan Irodák alapító tulajdonosát.

Gőzerővel dolgoznak a bankok!

Gőzerővel dolgoznak a bankok!

Mivel a jegybank a rendkívüli helyzetre hivatkozva új intézkedéscsomagokat vezetett be, a kereskedelmi bankok gőzerővel dolgoznak, az új konstrukciók kialakításán!!!

Jön a

Jön a "zöldkorszak" az ingatlanpiacon

A különböző lakásvásárlást vagy egyéb lakáscélokat támogató állami kedvezmények fenttartása, vagy az igen kedvezményes konstrukcióban elérhető Babaváró hitel – amely szerződéskötési ideje véges, 2022. december 31-hez kötött – előre hozhatja a családok ingatlanvásárlását.


Sikeres 2019, bizakodó 2020- Lido Home Kaposvár

Sikeres 2019, bizakodó 2020- Lido Home Kaposvár

Az közismert, hogy a Lido Home Ingatlan Irodák a balatoni ingatlanpiacon évek óta meghatározó szerepet tölt be. Azt már kevesebben tudják, hogy 2019-ben a hálózat kaposvári irodája is felzárkózott az „éllovasok” közé.Új szlogen a LIDO HOME Ingatlan Irodáknál

Új szlogen a LIDO HOME Ingatlan Irodáknál

Szlogen-cserével indul a 2020-as év a LIDO HOME ingatlan irodák életében. Továbbra is a BALATON marad a középpontban, de az egyre szélesedő piacnyitás következtében január elsejétől immár az új szlogen: 

LIDO HOME -INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!

lead image
A jövő nemzedékre épít a LIDO HOME

A jövő nemzedékre épít a LIDO HOME

A LIDO HOME Ingatlan Irodák nevét egyre többen ismerik a Dunántúlon, az egész országban, sőt most már egész Európában is. A cég nem csak a szakszerű és profi ingatlanközvetítés híve, de nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is.