Új néven a régi helyen!

Szerző: Szegedy Péter2018.09.20.

Több, mint egy év telt el azóta, hogy a kaposvári Openhouse-iroda kivált a franchise hálózatból, s LIDO HOME néven dolgozik tovább a CasaNetWork Ingatlanszövetség egyik alapító tagjaként. A LIDO HOME iroda tulajdonosai nemcsak Kaposváron, de a Balatonnál: Siófokon, Balatonlellén, Balatonbogláron, Keszthelyen és Balatonkenesén is üzemeltetnek irodát, így a somogyi ingatlankeresők, illetve ingatlanjaikat értékesíteni kívánók is segítséget találhatnak a megye egyik legjelentősebb ingatlanos cégénél.

Vajon az ügyfeleket mennyiben érintette ez a változás? – kérdeztük az LIDO HOME Kft. ügyvezetőjét, Harmat Zsuzsát.

Feladatunk semmiben sem változott, továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon igyekszünk dolgozni a kaposvári és a balatoni ingatlan piacon. Új név, új megjelenés, új design, a táblák elegánsabbak, szebbek a korábbinál, s mi, akik itt dolgozunk, szintén szeretnénk még jobban, még eredményesebben képviselni az ingatlanjukat eladók és ingatlant vásárolók érdekeit. Kaposváron és a Balatonnál közel 4.200 eladó ingatlannal és sok-sok ezer kereső ügyféllel a tarsolyunkban "rajtoltunk". Az eladó ügyfeleinknek semmi dolguk nem volt az átállással kapcsolatban, hiszen a korábbi szerződéseket is az OH Balaton Kft. kötötte velük. A LIDO HOME megszületéséről minden ügyfelünknek e-mailben küldtünk tájékoztatást, valamint többek között hírt adtunk a keszthelyi és a siófoki Szuperinfókban, a Somogyi Hírlapban, a Balatoni Futárban és a Part FM Rádióban. Új honlapunkon (www.lidohome.hu) megtekinthetők eladó ingatlanjaink, s az általunk hirdetett ingatlanok java több mint ötven magyar és tizennégy külföldi ingatlanos portálra kerül áttöltésre. Emellett a Balatonnál és Kaposváron külön is jelentetünk meg időszakonként saját újságot, amely ingyen jut el a lakossághoz.

Milyen változások történtek a „csapatban”?

Az átálláskor minden munkatársunk velünk maradt, e mellett új vezetőt i s kapott a csapat. Bíró Rita személyében egy olyan kompetens vezetőt találtunk, aki több évig volt a kaposvári értékesítői csapat egyik legsikeresebb tagja. Az Ő személye a biztosíték arra, hogy az ügyfelek még magasabb szintű szolgáltatásokkal találkozzanak a Lido Home kaposvári irodájában.
Kaposváron jelenleg 15-en dolgoznak, a balatoni irodákkal együtt a LIDO HOME létszáma több mint 60 fő! Folyamatosan fejlődnünk, napokon belül Dombóváron is irodát nyitunk, így szükségünk van a jól képzett, lelkes új munkatársakra. Ingatlanközvetítőink valamennyien helyi emberek, rendkívül jó helyismerettel, valamint kapcsolatrendszerrel, s szinte valamennyien képzett, végzettséggel is rendelkező, elhivatott ingatlanosok. A legtöbbjük már több éve a csapatunk tagja, így kellő rutinnal is rendelkeznek ahhoz, hogy működési területünkön az eladó ingatlanok legnagyobb része nálunk megtalálható legyen.

Ön a korábbi években rendkívül nagy gondot fordított a marketing tevékenységre. Így lesz ez a megújult időszakban is?

Igen. Nagyon fontosnak tartom a marketinget, ahol nemcsak a mennyiség számít, hanem az is, hogy sokszínű legyen. Szükség van a hagyományos reklámozásra is, hiszen a mai napig sok ügyfelünk nem az internetről, hanem a nyomtatott médiából, szórólapokról, eladó táblákról értesül az új ingatlanokról. Ezért is jelentetünk meg rendszeresen saját gyártású ingatlanokat kínáló magazint, használunk jó minőségű szóróanyagokat, eladó táblákat. Emellett természetesen a weboldalunkat „adwords” és „seo” technikával is igyekszünk még jobban láthatóvá tenni, valamint rendkívül fontos, hogy minél több hazai és külföldi internetes portálra feltöltsük megbízóink ingatlanjait, ezzel is segítve a mielőbbi értékesítést. Meggyőződésem ugyanis, hogy az egyre kiélezettebb piaci versenyben csak azok a vállalkozások maradhatnak talpon, amelyek nem torpannak meg egy helyben, hanem ki tudják használni helyismeretüket, kapcsolatrendszerüket, és emellett tudnak invesztálni a legújabb technikai fejlesztésekbe is.