Tóth Adrián

Tóth Adrián

Ingatlanértékesítő

Bemutatkozás

Üdvözlöm oldalamon!

Tóth Adrián vagyok a Lido Home Balatonlellei és Balatonboglári irodájának értékesítője.

Édesanyám 2014 óta a Lido Home Balatonlellei irodájának kiemelt értékesítője, így általa teljes betekintést nyertem az ingatlanértékesítés minden apró részletébe. Ezzel a több éves tapasztalattal szeretném Ön támogatni, megtalálni Önnek egy vevőt, egy ingatlant vagy egy jó befektetést.

Azért választottam a Lido Home Balatonlellei és Balatonboglári irodáját, mert itt találtam meg azt az ügyfélközpontú szemléletet és hozzáállást, amivel én is tudok azonosulni.

A Lido Home Balatonlellei és Balatonboglári irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: zamárdi, balatonföldvári, balatonszárszói, balatonőszödi, balatonszemesi, balatonlellei, balatonboglári, fonyódi, balatonfenyvesi, balatonmáriafürdői és balatonkeresztúri családi házak, nyaralók, lakások, építési telkek, üzlethelyiségek, mezőgazdasági területek, ipari ingatlanok eladása és kiadása.

Hiszem, hogy kitartó és lelkes munkámmal megtalálom Önnek álmai ingatlanát, kérem keressen elérhetőségeim egyikén.

Várjuk szeretettel Balatonlelle, Kossuth Lajos utca 9. sz. és a Balatonboglár, Dózsa Gy. u. 9. sz. alatt lévő irodáinkban.

Lido Home Balatonboglári és Balatonlellei irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

Lido Home: „A balatoni ingatlanok specialistája!”

Tóth Adrián ingatlanjai