Gyarmati László

Gyarmati László

Supervisor

Bemutatkozás

Gyarmati László vagyok, a LIDO HOMEsiófoki irodájának munkatársa. 


​Több évtizedes újságírói, szerkesztői munka után 2010-től foglalkozom ingatlanközvetítéssel. 2017 július 10-től azért választottam a LIDO HOME irodát, mert itt találtam meg azt az ügyfélközpontú szemléletet és hozzáállást, amivel én is tudok azonosulni. 


​Korábbi munkám és társadalmi szerepvállalásaim révén igen sok ismerősöm van Siófokon és az egész Balaton térségében, s ezt jól hasznosíthatom ingatlanközvetítői munkám során.

Szeretem az embereket, szívesen segítek nekik megoldani ingatlanokhoz kapcsolódó gondjaikat, igényeiket. Meggyőződésem, hogy (ügyfelekkel, s kollégákkal egyaránt) csak a korrekt, s mások értékeit és érdekeit is figyelembe vevő emberi kapcsolatok vezetnek bennünket sikerre.


​A LIDO HOME SIÓFOK irodánál fő értékesítési területem: Siófok és kb. 20 km-es vonzáskörzete, ahol családi házak, lakások, nyaralók, telkek, ipari és mezőgazdasági ingatlanok eladásával, illetve kiadásával foglalkozom.

A LIDO HOME SIÓFOK iroda az ingatlan eladáson és bérbeadáson kívül díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készíttetésével, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

LIDO HOME : „A BALATONI INGATLANOK SPECIALISTÁJA!”Gyarmati László ingatlanjai