Bemutatkozás

​Üdvözlöm!


Lévai László vagyok a Lido Home Siófok irodájának értékesítője.

1994 óta foglalkozom ingatlanok értékesítésével és értékbecslésével. Korábban a fővárosban és Pest megyében, majd 2013-tól Siófok térségében, a Balaton déli partján. Azért választottam a Lido Home Siófok irodáját, mert itt találtam meg azt az ügyfélközpontú szemléletet és hozzáállást, amivel én is tudok azonosulni.

A Lido Home Siófok irodájában a következő települések tartoznak elsősorban a működési területemhez: Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Kőröshegy és Balatonendréd.

A közvetített ingatlanok típusa: családi házak, telkek, ipari és üzleti ingatlanok, nyaralók, használt és új építésű társasházi lakások, apartmanok eladása és kiadása.

Szeretném ezt a tevékenységet az Önök érdekében a legmagasabb szinten folytatni, amelyet a szakértelem és a korrektség jellemez.

A Lido Home Siófok irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére.

Lido Home ingatlan: „A balatoni ingatlanok specialistája!”

 

Lévai László ingatlanjai