Pervein András

Pervein András

Ingatlanértékesítő

Bemutatkozás

Tisztelettel köszöntöm Önt személyes bemutatkozó oldalamon!

Pervein András vagyok, vagyok a Lido Home Siófok irodájának értékesítője.

Ingatlan értékesítéssel 2015 óta foglalkozom. Itt a Lido Home Siófok irodájában találtam meg azt az ügyfélközpontú szemléletet és hozzáállást, mellyel azonosulva magas színvonalon tudok Önnel együtt működve ingatlan értékesítésben, otthon kereseésben segíteni.

15 éves épületgépész kivitelezői múltammal, valamint magasépítő végzettségemmel szakmai szemmel is tudokÖnnek tanácsot adni a megvásárolni, vagy éppen értékesíteni kívánt ingatlannal kapcsolatos kérdéseire.
Keressen fel személyesen irodánkban, vagy telefonon és közösen találjuk meg azt az ingatlant, mely az elképzelései alapján otthona lesz hosszú éveken át.

Amennyiben eladó családi ház, nyaraló, telek , vagy éppen egy kereskedelmi egység tulajdonosa, garantálom hogy reális piaci áron, a lehető legrövidebb időn belül értékesítjük Önnek.


​A Lido Home Siófok irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: Siófok Aranypart, Siófok Kiliti, Siófok Sóstó, Szabadifürdő, Siófok Fokihegy, , Balatonszabadi, Siójut, Ádánd, családi házak telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

A Lido Home Siófok irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

Lido Home ingatlan: „A balatoni ingatlanok specialistája!”