Bódis Péter

Bódis Péter

Vezető ingatlanértékesítő

Bemutatkozás

Üdvözlöm!


Bódis Péter vagyok a Lido Home Keszthelyi irodájának értékesítője.


Budapesti Műszaki Főiskolán végeztem, majd 7,5 évet Angliában dolgoztam, többek között, hogy világot lássak, tapasztalatot gyűjtsek, nyelvet tanuljak, az így itthon és külföldön szerzett tudásommal szeretném Önt támogatni, mind eladás, mind vásárlás terén, vagy egy jó befektetés kapcsán.


Azért választottam a Lido Home Keszthelyi irodáját, mert többek között XXI. századnak megfelelő irodai háttérrel rendelkeznek, ahol adásvételeket, tárgyalásokat, intézhetnek az ügyfeleink, valamint itt találtam meg azt az ügyfélközpontú szemléletet és hozzáállást, amivel én is tudok azonosulni, hogy ügyfelünk a legmagasabb kiszolgálásban részesüljön.


A Lido Home Keszthelyi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: keszthely és környéki-, tapolca és környéki-, sümeg és környéki- balaton-felvidéki-, művészetek-völgyi családi házak, nyaralók, lakások, építési telkek, üzlethelyiségek, mezőgazdasági területek, ipari ingatlanok eladása és kiadása.


Hiszem, hogy kitartó és lelkes munkámmal megtalálom Önnek álmai ingatlanát, kérem keressen elérhetőségeim egyikén.


Várjuk szeretettel Keszthelyen, a Bem József utca 32. szám alatt levő irodánkban.


A Lido Home Keszthelyi irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is áll ügyfelei rendelkezésére.


Lido Home: „A balatoni ingatlanok specialistája!” 

Bódis Péter ingatlanjai