Kategória: Hírek

Nyaraltass velünk!

Nyaraltass velünk!

Ha új év, akkor új üzletágak…!Akár ez is lehetne a 10 éves Lido Home zászlójára írva 2021-ben. Mai cikkünkben Pintérné Németh Krisztinát kérdeztük a Lido Home & Resorts üzletágról.

Új év,új üzletág a Lido Home-nál!

Új év,új üzletág a Lido Home-nál!

A Covid -19 miatt nehéz időszakot élnek a vállalkozások.  Ugyanakkor- a különböző elemző cégek megfigyelései szerint-, az ingatlanszektor, ezen belül is az ingatlanforgalmazás az egyik (a pandémia okozta visszaesés által) legkevésbé érintett szelete a gazdaságnak.  

Nem csoda hát, ha sokan keresik a befektetési lehetőséget az ingatlan kereskedelemben, sokan kezdenek ilyen vállalkozásba, nyitnak ingatlan irodát. Persze a kezdés itt sem egyszerű, hiszen meg kell tanulni a szakmát, meg kell teremteni a kezdő ingatlan portfóliót, weboldalt és ügyviteli rendszert fejleszteni, megteremteni a jogi hátteret, munkatársi csapatot toborozni stb.

A Lido Home ingatlan, amely jelenleg 9 saját tulajdonú irodát működtet a Dunántúlon, elindítja Lido Home Partner programját. Erről kérdeztük Szegedy Péter szakmai igazgatót.


Balatoni ingatlanpiac 2020 ősz

Balatoni ingatlanpiac 2020 ősz

Látva az elmúlt hetek „pandémiás történéseit” sokakban felmerül a kérdés, hogyan alakul a balatoni ingatlanpiac, milyen eladási trendek tapasztalhatóak napjainkban, és várhatóak a következő hónapokban.

Erről kérdeztük Harmat Zsuzsát, a Lido Home Ingatlan Irodák alapító tulajdonosát.

Gőzerővel dolgoznak a bankok!

Gőzerővel dolgoznak a bankok!

Mivel a jegybank a rendkívüli helyzetre hivatkozva új intézkedéscsomagokat vezetett be, a kereskedelmi bankok gőzerővel dolgoznak, az új konstrukciók kialakításán!!!

Jön a

Jön a "zöldkorszak" az ingatlanpiacon

A különböző lakásvásárlást vagy egyéb lakáscélokat támogató állami kedvezmények fenttartása, vagy az igen kedvezményes konstrukcióban elérhető Babaváró hitel – amely szerződéskötési ideje véges, 2022. december 31-hez kötött – előre hozhatja a családok ingatlanvásárlását.


Sikeres 2019, bizakodó 2020- Lido Home Kaposvár

Sikeres 2019, bizakodó 2020- Lido Home Kaposvár

Az közismert, hogy a Lido Home Ingatlan Irodák a balatoni ingatlanpiacon évek óta meghatározó szerepet tölt be. Azt már kevesebben tudják, hogy 2019-ben a hálózat kaposvári irodája is felzárkózott az „éllovasok” közé.Új szlogen a LIDO HOME Ingatlan Irodáknál

Új szlogen a LIDO HOME Ingatlan Irodáknál

Szlogen-cserével indul a 2020-as év a LIDO HOME ingatlan irodák életében. Továbbra is a BALATON marad a középpontban, de az egyre szélesedő piacnyitás következtében január elsejétől immár az új szlogen: 

LIDO HOME -INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!

lead image
A jövő nemzedékre épít a LIDO HOME

A jövő nemzedékre épít a LIDO HOME

A LIDO HOME Ingatlan Irodák nevét egyre többen ismerik a Dunántúlon, az egész országban, sőt most már egész Európában is. A cég nem csak a szakszerű és profi ingatlanközvetítés híve, de nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is.

Mikulásnap a Lido HO-HO-HOO Home-nál!

Mikulásnap a Lido HO-HO-HOO Home-nál!

A Lido Home ingatlan munkatársai és menedzsmentje, 2019 december 6-án-hagyományteremtő szándékkal-, nagyszabású Mikulásnapi akcióba kezdtek.

A vidám reggeli készülődést követően, a Balaton déli partján, és Kaposváron dolgozó kollégáink, több mint 100 Mikulásnapi meglepetés csomagot „hagytak el” Siófokon, Kaposváron, és a környékbeli településeken azért, hogy mosolyt csaljanak minden magtaláló arcára.

A kézilabda és a LIDO HOME

A kézilabda és a LIDO HOME

A Balaton térségében élő sportbarátok nagy örömmel tapasztalták, hogy az elmúlt hónapokban a Siófok KC NB I-es női kézilabda csapata sikert sikerre halmozva szerepelt úgy az élvonalban, mint a nemzetközi kupasorozatban. Különösen nagy öröm a szurkolóknak, hogy az együttes megnyerte az EHF Kupát, s ezzel újra kivívta a jogot az új bajnoki évadban is a nemzetközi szereplésre. A sportsikerek eléréséhez azonban nem csupán jó játékosokra, jó szakvezetőkre, menedzsmentre van szükség, hanem megfelelő anyagiakra is, amelyek egy részét országos, vagy helyi szponzorok adják össze.

Szabó Ferenc kiemelt értékesítő jótanácsai lakáseladóknak

Szabó Ferenc kiemelt értékesítő jótanácsai lakáseladóknak

1. Alakítsa ki az árat!

Tudnia kell, ahhoz, hogy sikeresen, és persze minél előbb értékesíteni tudja az ingatlanát, nem árt ha határozott elképzelései vannak az árral és még egyéb feltételekkel kapcsolatban.
Fontos, hogy kérje ki ingatlanos szakember véleményét arról, hogy az Önéhez hasonló lakást vagy házat, milyen négyzetméter áron lehet értékesíteni.