Nyaraltass velünk!

Szerző: Simkó Dominika2021.02.12.

Ha új év, akkor új üzletágak…!Akár ez is lehetne a 10 éves Lido Home zászlójára írva 2021-ben. Mai cikkünkben Pintérné Németh Krisztinát kérdeztük a Lido Home & Resorts üzletágról.

Mit érdemes tudni a Lido Home & Resorts-ról, mi a fő tevékenység?

A Lido Resorts első sorban rövid távú ingatlan hasznosítással kíván foglalkozni…

Megvizsgálva a piac igényeit, az látszik, hogy a magyar utazók elsőszámú desztinációja lett a Balaton. A pandémia következtében megváltoztak az utazási, nyaralási szokások, többszörösére nőtt a kereslet a balatoni apartmanok, nyaralók, üdülők iránt.

Rendben. Hogyan kapcsolódik ehhez a Lido Home & Resorts?

Úgy, hogy nagyon sok ügyfelünk, aki a Balatonnál ingatlan vásárolt, abban is gondolkodik, hogy a megvásárolt ingatlant hasznosítsa rövidtávú bérbeadással. Ez jövedelmező üzlet, ugyanakkor a szobakiadással járó ügyintézés az ingatlantulajdonosok részéről nem mindig megoldható. Itt jövünk a képbe mi a Lido Resorts!

 

Kik lesznek a Lido Resorts ügyfelei?

Köszönhetően az elmúlt 10 év jó minőségű szakmai munkájának, kialakult egy magas szintű bizalmi kapcsolat a Lido Home ügyfelei és kollégáink között. Új és régi ügyfeleink is egyre gyakrabban érdeklődnek aziránt, hogy meglévő, vagy a most megvásárolni kívánt ingatlan hasznosításában hogyan tudunk segíteni, a szálláskiadással járó feladatok ellátására kit tudunk ajánlani. Ők lesznek az első ügyfelek!

Mikor indul ténylegesen a cég tevékenysége?

2021 első negyedévében indul a Lido Home & Resorts üzletág, hiszen szeretnénk a 2021-es balatoni szezon aktív részesei lenni.


Érdeklik a további részletek? Keresse bátran Pintér Németh Krisztina kollégánkat a további információért!


Vagy tekintse meg a Lido Home & Resorts weboldalát!