Sikeres 2019, bizakodó 2020- Lido Home Kaposvár

Szerző: Szegedy Péter2020.01.13.

Az közismert, hogy a Lido Home Ingatlan Irodák a balatoni ingatlanpiacon évek óta meghatározó szerepet tölt be. Azt már kevesebben tudják, hogy 2019-ben a hálózat kaposvári irodája is felzárkózott az „éllovasok” közé.Biró Rita irodavezetőt kérdeztük az elmúlt év eredményeiről, és az idei évvel kapcsolatos tervekkel kapcsolatban.

B.R.  Valóban jó sikerült a tavalyi év, sikerrel hoztuk a tervszámokat..

Sz.P. Mi volt a siker kulcsa?

B.R.  Ahogy máskor sem, most sem egy dolgon múlt a 2019-es siker…úgy gondolom, hogy mindenki beletette a munkáját, a vezetőség a sok támogatást, kollégáim a rengeteg új eladandó ingatlant, és értékes ügyfél kapcsolatot.

Sz.P. Tudjuk, hogy a mai ingatlanpiacon meghatározó szerepe van egy iroda üzletmenetében,  az eladandói ingatlanok számának….

B.R. Ez  bizony, így igaz. Jelenleg a Kaposvár-dombóvári régióban 900 feletti eladandó ingatlant kínálunk az ügyfeleknek.

Sz.P. …persze az ingatlanokon kívül nagyon fontos a képviselői csapat, és a marketing is. Ezzel mi a helyzet nálatok?

B.R.  Összetartó jól működő csapatunk van, bár lehetnénk sokkal többen is, főleg, hogy a dombóvári irodát is megnyitottuk a nyáron. Keressünk továbbra is néhány rátermett, új leendő kollégát.  A marketingben is sokat léptünk előre a tavalyi évben, megerősítettük jelenlétünket a hazai ingatlanos portálokon, megjelentünk az egyik legjelentősebb németországi ingatlanportálon a kínálatunkkal. Az idei évben indul a retarget marketingünk is, és tovább visszük a Lido ingatlanos újságját is…

Sz.P. Látom a lelkesedésed, és ez jó…

B.R. Bizakodó vagyok, hiszen jól sikerült az elmúlt év, és minden esélyünk megvan, hogy a 2020 is az legyen. Ehhez persze meg kell őriznünk vezetői szerepünket a kaposvári ingatlan piacon, és tovább kell erősödnünk a dombóvári régióban. A január 6.-i nyitó meetingen-melyet Siófoki Yacht club hotelben tartottunk- is arra kértük a kollégákat, hogy 2020-ban is „mindent adjanak bele”, és akkor sikerülni fog…

Sz.P. Gratulálok a 2019-es eredményekhez és sok sikert a 2020-hoz.

B.R. Köszönöm a csapat nevében!

/Szegedy Péter/

-