Új év,új üzletág a Lido Home-nál!

Szerző: Szegedy Péter2021.01.14.

A Covid -19 miatt nehéz időszakot élnek a vállalkozások.  Ugyanakkor- a különböző elemző cégek megfigyelései szerint-, az ingatlanszektor, ezen belül is az ingatlanforgalmazás az egyik (a pandémia okozta visszaesés által) legkevésbé érintett szelete a gazdaságnak.  

Nem csoda hát, ha sokan keresik a befektetési lehetőséget az ingatlan kereskedelemben, sokan kezdenek ilyen vállalkozásba, nyitnak ingatlan irodát. Persze a kezdés itt sem egyszerű, hiszen meg kell tanulni a szakmát, meg kell teremteni a kezdő ingatlan portfóliót, weboldalt és ügyviteli rendszert fejleszteni, megteremteni a jogi hátteret, munkatársi csapatot toborozni stb.

A Lido Home ingatlan, amely jelenleg 9 saját tulajdonú irodát működtet a Dunántúlon, elindítja Lido Home Partner programját. Erről kérdeztük Szegedy Péter szakmai igazgatót.


Mitől más a Lido Home által kínált csatlakozási lehetőség, a már ismert franchise partneri formációktól?

Abban igazán különbözik, hogy semmiképpen nem a klasszikus ingatlan franchise… Az általuk kínált partneri viszony, mentes a felesleges kötelezettségektől, szakmailag, és anyagilag is „hagyja élni” a vállalkozásokat. A rendszer alkalmas már meglévő vállalkozások („egy fős” irodától a mini iroda hálózatig), vagy most induló ingatlan irodák számára.

Mégis mit adnak a csatlakozó partnereknek?

Egy „szolgáltatási palettát” kínálunk, aminek vannak alapvetései, melyben minden partner együttműködik, és vannak elemei melyek szabadon választhatóak.

Miben működnek együtt mindenképpen a partnerek? 

Ilyen a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást biztosító, értékestői és vezetői, alap, valamint tovább képzési szisztéma. Ilyen az irodák, vállalkozások közti keresztértékesítői rendszer, és az alapvető web marketing. 

Melyek a szabadon választható elemek?

Ezek például, a mindenkori munkatársi létszámot biztosító Hr és toborzási csomag, a biztonságos működéshez elengedhetetlen dokumentum csomag (szerződések, űrlapok stb.), közös ingatlan marketing, közös beszerzés, és még sok egyéb.

Inkább most induló, vagy már működő vállalkozásokat várnak?

Mivel a Lido Home is folyamatosan fejleszti iroda hálózatát így megvan a rutinunk, miként lehet új vállalkozást elindítani…tehát ebben is tudunk segíteni. A működő vállalkozásoknak pedig, hatékonyabb működést, magasabb profitot garantálunk úgy, hogy megőrizhetik saját „identitásukat”, továbbra sem kell feladniuk, jól bejáratott nevüket, megőrizhetik, a saját színeiket, a logot stb.

Milyen költségekkel jár a Lido Home Partner program a résztvevőknek?

Az alapszolgáltatásokért egy szolid rendszerhasználati díjat kell fizetni havonta, és a szabadon választható elemek tekintetében is egy finanszírozható díjtáblát állítottunk össze. Az biztos, hogy nincs a partnert „megnyomorító” havi százalékos díj, és többszázezres csatlakozási költség.


Hogyan lehet bővebb információhoz jutni?

Szívesen adunk információt a 06 70 610 39 22 számon, vagy az érdeklődők írhatnak a lhpartner@lidohome.hu címre.