decor
Eladó kert, gyümölcsös, Fejér megye, Lepsény - sz.: 167604661 - LidoHome.hu

Eladó kert, gyümölcsös, Fejér megye, Lepsény sz.: 167604661

Ár:
1 800 000 Ft
Alapterület:
28 m2
Telekterület:
2 570 m2
Hely:
Lepsény

Ingatlan adatok

Ügyvitel típ.: Eladó
Ingatlan típ.: kert, gyümölcsös
Állapot: átlagos külső
Építési mód: tégla
Alapterület: 28m2
Telekterület: 2570m2
Villany: vezeték a közelben
Víz: saját kút
Csatorna: nincs szennyvízelvezetés

Ingatlan leírása

Saját szőlőbirtok, présházzal a Balatontól 6 km-re, bomba áron!

A balatonkenesei Lido Home ingatlaniroda eladásra kínál egy szőlőbirtokot, borospincével és tégla falazatú présházzal, csendes, nyugodt helyen, a Balatontól 6 km-re!

Az ingatlan a lepsényi szőlőhegyen található, nyugodt, csendes környezetben, szép kilátással a környező mezőkre, dombokra. Lepsény Fejér, Veszprém, és Somogy megye találkozásánál helyezkedik el, a hozzá legközelebb eső balatoni strand Balatonaligán található, kb. 6 km-re, kocsival 7 perc alatt kényelmesen megközelíthető.

A telek 2570 négyzetméter területű, szépen gondozott, rajta több sor szőlőültetvény, valamint gyümölcsfák találhatóak. A felépítmény tégla falazatú, cseréptetővel, benne egy 8 négyzetméteres szoba, valamint egy 20 négyzetméteres előkészítő található, melyből a 28 négyzetméter alapterületű borospincébe juthatunk le. Az ingatlan ásott kúttal rendelkezik, a villanyhálózatra pedig könnyen csatlakozhat majd az új tulajdonos, a második szomszéd házba már beköttetett.

Amennyiben vidéki nyugalomra vágyik, csupán pár perc autózásra a Balatontól, hogy a szőlő gondozása közbeni fáradalmakat a Balaton hűsítő habjainak segítségével pihenhesse ki, Ön megtalálta amit keres! Egy fővárosi felszíni parkoló áráért saját birtoka lehet!

Lido Home - A balatoni ingatlanok specialistája!

Ingatlan helyiségei

# Helyiség Terület (m2) Burkolat
1 Tároló 20.00 m2
2 Szoba 8.00 m2
# Helyiség Terület (m2) Burkolat
3 Borospince 30.00 m2