decor
Eladó kert, gyümölcsös, Fejér megye, Lepsény (Szőlőhegy) - sz.: 167604660 - LidoHome.hu

Eladó kert, gyümölcsös, Fejér megye, Lepsény (Szőlőhegy) sz.: 167604660

Ár:
1 850 000 Ft
Alapterület:
20 m2
Telekterület:
2 569 m2
Hely:
Lepsény

Ingatlan adatok

Ügyvitel típ.: Eladó
Ingatlan típ.: kert, gyümölcsös
Építési mód: tégla
Fűtés: nincs fűtés
Alapterület: 20m2
Telekterület: 2569m2
Villany: vezeték a közelben
Víz: saját kút
Gáz: nincs gáz a közelben
Csatorna: nincs szennyvízelvezetés
Kilátás: udvari kilátás

Ingatlan leírása

Eladó Balaton-közeli szőlőbirtok Lepsényben!

A balatonkenesei Lido Home ingatlaniroda eladásra kínál egy szőlőbirtokot, borospincével és tégla falazatú előkészítővel, csendes, nyugodt helyen, a Balatontól 6 km-re!

Az ingatlan a lepsényi szőlőhegyen található, nyugodt, csendes környezetben, szép kilátással a környező mezőkre, dombokra. Lepsény Fejér, Veszprém, és Somogy megye találkozásánál helyezkedik el, a hozzá legközelebb eső balatoni strand Balatonaligán található, kb. 5 km-re, kocsival 7 perc alatt kényelmesen megközelíthető.

A telek 2569 négyzetméter területű, szépen gondozott, rajta több sor szőlőültetvény, valamint gyümölcsfák találhatóak. Az ingatlan saját fúrt kúttal rendelkezik, a villanyhálózatra pedig könnyen csatlakozhat majd az új tulajdonos, a szomszédos házba már beköttetett.

Amennyiben vidéki nyugalomra vágyik, csupán pár perc autózásra a Balatontól, hogy a szőlő gondozása közbeni fáradalmakat a Balaton hűsítő habjainak segítségével pihenhesse ki, Ön megtalálta amit keres! Egy fővárosi felszíni parkoló áráért saját birtoka lehet!

Lido Home - A balatoni ingatlanok specialistája!