lido Home Partner Program

Szívesen dolgozna a maga hasznára, de élvezné egy partneri viszony előnyeit?

Lido Home Partner

A Lido Home Partner Program erre a látszólagos ellentmondásra nyújt valódi megoldásokat.

A Covid -19 miatt nehéz időszakot élnek a vállalkozások. Ugyanakkor az elemző cégek megfigyelései szerint, az ingatlanforgalmazás az egyik- a pandémia okozta visszaesés által-, legkevésbé érintett szelete a gazdaságnak.

A Lido Home ingatlan, amely jelenleg 9 saját tulajdonú irodát működtet a Dunántúlon, elindítja Lido Home Partner Programját.

Miben más a Lido Home Partner Program a már ismert franchise partneri formációktól?

Abban más, hogy semmiképpen nem a klasszikus ingatlan franchise… Az általuk kínált partneri viszony, mentes a felesleges kötelezettségektől, szakmailag, és anyagilag is „hagyja élni” a vállalkozásokat. A rendszer alkalmas már meglévő vállalkozások („egy fős” irodától a mini iroda hálózatig), vagy akár most induló ingatlan irodák számára.

Mit ad az Ön vállalkozásához Lido Home Partner Program?

Egy komplett „szolgáltatási palettát” kínálunk, amelynek vannak alapvetései, melyekben minden partner együttműködik, és vannak szabadon választhatóak elemei is.

Miben működnek együtt mindenképpen a partnerek?

Ilyen például a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást biztosító, értékestői és vezetői, alap valamint tovább képzési szisztéma. Ilyen az irodák, vállalkozások közti keresztértékesítői rendszer, és az alapvető online marketing.

Melyek a szabadon választható elemek?

Ezek például, a mindenkori munkatársi létszámot biztosító Hr és toborzási csomag, a biztonságos működéshez elengedhetetlen dokumentum csomag (szerződések, űrlapok, stb.), közös ingatlan marketing, közös beszerzés, és még sok egyéb.

Milyen költségekkel jár a Lido Home Partner Program a résztvevőknek?

Az alapszolgáltatásokért egy szolid rendszerhasználati díjat kell fizetni havonta, és a szabadon választható elemek tekintetében is egy finanszírozható díjtáblát állítottunk össze. Ami biztos, hogy nincs a partnert „megnyomorító” havi százalékos díj, és többszázezres csatlakozási költség.

Kérdése van

Szívesen adunk további információkat!

Harmat Réka
Harmat Réka marketing manager
+36706103922
e-mail cím..

Lido Home Partner

Visszahívást kérek

Kérjük adja meg a visszahíváshoz szükséges adatait
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

Érdekesnek találja?

Kérjük ossza meg a Facebook-on,
vagy küldje el ismerősének e-mailben!