decor

Eladó, kiadó
ingatlana van?

 • Legnagyobb ingatlan kínálat!#
 • Bevizsgált készpénzes vásárlók!#
 • Megbízhatóság!#
 • Több éves
  tapasztalat!
  #
 • Reális
  piaci ár!
  #

Karrier

 • Díjmentes gyakorlati képzés!#
 • Modern irodai háttér!#
 • Kiemelkedő jövedelem!#
 • LidoHome
  Rapid Karrier!
  #
 • Összetartó
  csapat biztonsága!
  #

Ha még hiányzik hozzá...

 • Finanszírozás!#
 • Megtakarítás!#
 • Lakástakarék!#
 • CSOK!#
 • Hitel!#

Nekünk a Balaton…

Magyarországon nincs olyan ember, aki nem ismerné a Balatont. Mindenkinek jelent valamit a „magyar tenger” : az egykori vállalati beutalós üdülést, a gyerekkori felhőtlen nyaralást, az első szerelmet, vagy éppen a fesztiválokat….

Mi a Lido Home ingatlan tulajdonosai és munkatársai sem vagyunk ezzel másképp. Ezer különböző szállal kötődünk ide, de van egy dolog, ami mindegyikünkben közös. Ez a balatoni házak, lakások, nyaralók iránti kötődés, a meglehetősen speciális balatoni ingatlanpiac ismerete, szeretete. Sok éve megtapasztaltuk, tudjuk és valljuk, hogy a mai ingatlanpiacon csak azok a vállalkozások képesek sikeresen talpon maradni, melyek kiváló helyismerettel és kapcsolatrendszerrel bírnak saját régiójukban, ahogyan tesszük ezt mi is itt a Balaton körül.

Amikor végig gondoltuk a fent leírtakat, hamar rájöttünk, hogy nem is lehet más cégünk mottója:

Lido Home ingatlan „A balatoni ingatlanok specialistája!”

A vállalkozás…

A Lido Home ingatlant működtető OH Balaton Kft. tulajdonosai Harmat Zsuzsa és Ország Tamás. 1998 óta foglalkoznak ingatlanokkal, értékbecsléssel. 2011-től 2017-ig franchise hálózatban dolgozva, majd 2017 közepétől önálló vállalkozás keretében építik a vállalkozást.

A cég családias méretű irodának indult 40 m2-en, 4 értékésítővel. Bátran mondhatjuk, hogy mindössze néhány év alatt berobbantunk a balatoni ingatlanpiacra és mára az abszolút vezető pozíciót tudhatjuk magunkénak. A Lido Home ingatlan jelenleg 5 irodát működtet Siófokon, Balatonbogláron, Balatonlellén, Keszthelyen és Kaposváron, közel 50-fő munkatárssal.

Legfőbb értékünk
a csapat…

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ingatlanközvetítő vállalkozás igazi mozgatórugója, a felkészült, jól képzett, minőségi ügyfélkapcsolatokat ápoló értékesítői csapat. Munkatársaink szakmai és emberi értékei garantálják azt, hogy ügyfeleink kiemelkedő színvonalú, minőségű szolgáltatással találkozzanak a Lido Home-nál. Mindennapi tevékenységüket a munkájuk iránti szeretet, az ügyfelek felé gyakorolt legmagasabb szintű empátia, és problémamegoldó képesség jellemzi.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink a rendszeres ingatlan eladástechnikai képzéseken túl rendelkeznek hivatalos OKJ-s ingatlan közvetítő értékbecslő képesítéssel is.

/kép oktatás Anti Bikal/

Családbarát munkahelynek tartjuk magunkat. Mivel kollégáink nagy többsége hölgy (gyakorló vagy leendő édesanya), fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a GYES-ről GYED-ről visszatérni kívánó édesanyák beilleszkedését a munkaerőpiacra.

És persze tudjuk jólérezni is magunkat…

/kép montázs Bikal/

Súgja meg a tutit!

Ha észrevétele, javaslata, ötlete vagy panasza van, írja meg nekünk őszintén, tabuk nélkül. Nevét és elérhetőségeit nem kötelező megadni, így akár névtelenül is üzenhet nekünk.

Kiemelt ingatlanok

Nekünk a Balaton…

Magyarországon nincs olyan ember,
aki nem ismerné a Balatont.

Mindenkinek jelent valamit a „magyar tenger”:

az egykori vállalati beutalós üdülést,
a gyerekkori felhőtlen nyaralást,
az első szerelmet,
vagy éppen a fesztiválokat….

Mi a Lido Home ingatlan tulajdonosai és
munkatársai sem vagyunk ezzel másképp.

Ezer különbötő szállal kötődünk ide,
de van egy dolog, ami mindegyikünkben közös.

Ez a balatoni házak, lakások, nyaralók iránti kötődés, a meglehetősen speciális balatoni ingatlanpiac ismerete, szeretete.

Sok éve megtapasztaltuk, tudjuk és valljuk, hogy a mai ingatlanpiacon csak azok a vállalkozások képesek sikeresen talpon maradni, melyek kiváló helyismerettel és kapcsolatrendszerrel bírnak saját régiójukban, ahogyan tesszük ezt mi is itt a Balaton körül.

Amikor végig gondoltuk a fent leírtakat, hamar rájöttünk, hogy nem is lehet más cégünk mottója:


„A balatoni ingatlanok specialistája!”